Bijna drie decennia van zakenpartners - vrienden voor het leven

Oliver Kluger announced Scooter Center well 29 jaar. Ulf Schröder gaat verder met wat ze samen hebben opgebouwd.

Het jaar what 1992, in the central organ of the Duitstalige scooterscene - de Motoretta - publiceerde het nieuws dat Oliver nu official de scooter- en onderdelenhandel professioneel zou gaan runnen. No one knows about the Vespa GS/4 Good thing With Malossi motor, maar ook om een ​​levendige trade with everything wat het hart van de scooterist sneller doet kloppen in de jaren '90

Scooter Center Cologne -> Scooter Center Cologne
Permanent irritation naar Italy brengen voorraden met zich mee en met het vrije verkeer van goederen in the EU in 1993 he got an extra impulse. Maar Italië is niet genoeg en Oliver neemt het risico om A container with nieuwe SIL GP 200's in India order. The Lambrettas were allowed to be sold in May 1993. Within three weeks the delivery was complete on the 25th scooters traded. Scooter Center Cologne 1. Advertising Motoretta 1992

Parallel and niet ver weg heeft Ulf een soortgelijk bedrijfsmodel ontwikkeld. Here is de focus real less op Italië en veel meer op England, quasi het other moederland van de Italiaanse scootercultus. Net op tijd voor de release van de Scootering -quasi de Motoretta voor Engeland alleen ouder en groter- is hij maandelijks op weg naar de ferry. The classifieds bieden like mogelijkheden om de terugreis te begin with steeds sea Lambrettas, Vespa's and tuningonderdelen van de grote Engelse angles.

Scooter Center Ulf & Oliver with scooters and parts from England
In January 1994 bundle Oliver and Ulf hun crashed en run vanaf at that moment het Scooter Center Cologne in de Rosengarten. De Klassieke Vespa and Lambretta scooters been vergezeld door de automatic models van Piaggio. Plotseling is an e-mail address to order and then he is, de waarschijnlijke First webshop for scooteronderdelen wereldwijd.
Scooter Center Website from 1998
An opmerkelijk succesverhaal begins. Wat began as a subculture round scooters is a wereldwijde cultus aan het been rond de voertuigen met de Kleine wielen en de vrije instap. En het Scooter Center Levert ze allermaal betrouwbaar elke dag.
3.1.1994 Advertisement Motoretta Scooter Center Store opening
Bijna drie decennia is real een long tijd, en Oliver begins de vibe uit de tijd van de oprichting te miss. Op de een of other manner wil hij het weer doen. The run for Italian icons en irritation is onafgebroken en we can go in for greedy zijn naar wat Oli ons zal. Ulf neemt vanaf 2021 alleen de teugels van het Scooter Center over en is goed uitgerust voor de comende dertig jaar met zijn jarenlange team, dat een grote rol heeft speeld in het succesverhaal.
Business partners for almost three decades, friends for life.

Ulf Schröder (left) & Oliver Kluger (right)

Wij wensen al our klanten en vrienden een gezond en gelukkig 2021. Uw Oliver & Ulf

Here we bijvoorbeeld mooie herinneringen gevonden:

Inzichten in de tatoeages van Oliver, het Lambretta-verhaal van Ulf & Oliver in Motoretta…. en wist u dat Oliver en Ulf aanwezig were bij de oprichting van de Lambretta Club Duitsland en actief as respectievelijk sport en penningmeester? Kijk here eens: